home healing lichaamsgericht coachen massage meditatie Tarieven contact marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

Kinderen zijn heel flexibel en open, en doen heel gemakkelijk veel indrukken op.  Door alle moderne technieken, en verwachtingen die de maatschappij heeft t.a.v. kinderen worden ze soms wel heel veel geprikkeld. Het is dan fijn om even weer goed in het lichaam te komen. Te ervaren dat er een plek is waar veiligheid en rust kan zijn te midden van de enorme informatiestromen om ons heen. En te voelen dat het ook goed is, om alleen maar even te zijn. Even helemaal niets, alleen de zachtheid van aanraking.

Omdat kinderen heel kwetsbaar zijn, wordt gemasseerd met de ouder erbij in de ruimte, zodat iedereen verzekerd is van de veiligheid. Door hun openheid is massage van 30 minuten voor kinderen genoeg.

Voor mensen met een cognitieve beperking geldt een groot gedeelte van bovenstaand verhaal. Door de herverdeling van de energie in hun lichaam middels massage, ontstaat er meer rust. Marjanne masseert al een aantal jaren verschillende cliënten met  autisme en een cognitieve beperking in een instelling.
 Terug

Kindermassage & massage voor mensen met een beperking