Boven Natuurlijk - Lichaamsgericht coachen & MassageBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

home healing lichaamsgericht coachen massage meditatie Tarieven contact marjanne

Massage aan huis

Wanneer je niet van huis kunt door welke omstandigheid ook, is het fijn wanneer je thuis gemasseerd kunt worden. Misschien kun je geen trap lopen, heb je kinderen waardoor je niet van huis kunt, wil je de kinderen thuis laten masseren.

Heb je een familielid in een instelling wonen, die je wel een massage gunt… of wil je iemand verrassen met een massage aan huis.

Ben je met een groepje op vakantie in de buurt van Deventer, en willen jullie allemaal een (korte) massage of ben je met meer mensen thuis en vind je het fijn thuis gemasseerd te worden… Het is mogelijk binnen een straal van 25 kilometer tot Deventer.

Vanwege extra onkosten in tijd en vervoer, zijn afspraken aan huis minimaal 1 uur, en  worden  speciale tarieven gehanteerd. Zie ook prijslijst


Voorwaarden voor een massage aan huis:  een rookvrije omgeving,  begane grond, tenzij er een lift is, of iemand anders de tafel trappen op en af wil tillen.


 Terug