home healing lichaamsgericht coachen massage meditatie Tarieven contact marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Boven Natuurlijk - Lichaamsgericht coachen & Massage

Opleidingen

Intuïtief Traject: Inzicht in werking  van energie.  Helen door middel van energie met, maar ook zonder, aanraking.

Kiom Massage opleiding: Massage cursus met verschillende technieken uit de Zweedse massage, dynamische massage, energetische massage

Academie voor Ayurvedische Studies: Ayurvedische massage. Wat zijn de eigenschappen van Dosha's, en wat hebben ze nodig om ze in balans te brengen met massage.

Seeking our healing memories: Een training gegeven door Donald van Howten over hoe het lichaam door aanrakingen wordt herinnerd aan haar oorspronkelijke staat, en hiermee tot herstel kan komen. Door het maken van subtiele bewegingen, en een respectvolle zachte manier van aanraken.

De heler in jezelf: Een sjamanistische opleiding  gevolgd bij de Spirit Company. Een hele mooie opleiding, die me gebracht heeft bij de onderliggende trauma's uit familie en eerdere levens, waardoor ik nog altijd gehinderd werd, maar ook bij mijn kracht die ik soms neig te vergeten.

Diepe bindweefsel massage: in deze opleiding heb ik technieken en methodes geleerd, waarmee je in het lichaam verscholen emoties kunt losmaken, maar ook vast zittende spieren goed kunt ontspannen.


Soul Voice heeft me weer in contact gebracht met een enorme bron die me helpt anderen te bezingen. Waarmee heel veel  vastzittende energie in beweging kan komen.

Rebalancing opleiding brengt aarde. De benadering van de mens is erop gericht dat we zelf het beste weten hoe we ons voelen, en wat we voelen. Door jezelf toe te staan  er  helemaal te mogen zijn, krijg je meer body meer gronding, en geef je jezelf meer ruimte. En dat is wat iedereen nodig heeft, om goed te kunnen functioneren.