home healing lichaamsgericht coachen massage meditatie Tarieven contact marjanneBoven Natuurlijk - Mina Krusemanlaan 30 - 7421 LK Deventer - 0570-657073

 © Boven Natuurlijk - Leef je ware Natuur

Boven Natuurlijk - Lichaamsgericht coachen & Massage

Zelfonderzoek is een manier om dieper contact te maken met je binnenwereld, en te voelen/ervaren wat daar leeft. Aan de hand van het coachen, waarbij ik je vragen stel en jij op onderzoek gaat in je lichaam, zak je steeds een beetje dieper in jouw gevoelswereld. De verbinding met je lichaam en je aanwezigheid in je lichaam wordt hiermee groter. Door je hiernaast ook aan te raken, kun je oud zeer oplossen. Oud zeer is vaak de trigger van een hele hoop onverklaarbaar gedrag.


Lichaamswerk is aanraking die zowel stevig, zacht, vloeibaar als stil kan zijn. Afhankelijk wat er in de sessie gebeurt.  Hier wordt jouw aandacht bij gevraagd. Je bewuste aanwezigheid. De aanraking is een manier om nog dieper in contact te komen met alles wat in je leeft. En tijdens de aanraking, gaat het zelfonderzoek verder. Zo krijg je steeds meer bewustzijn op jezelf door het doorvoelen/doorleven van de ervaringen. Het gevolg is dat je meer kunt gaan accepteren, in het nu kunt zijn.


TerugZelfonderzoek en lichaamswerk wat is dat?